Open dagen

 

LET OP: ALLE OPEN DAGEN VAN 2021 ZIJN AFGELAST OP ADVIES VAN DE GEMEENTE. WIJ HOPEN JULLIE WEER TE KUNNEN ONTVANGEN ALS WE WEER VEILIG EVENEMENTEN KUNNEN ORGANISEREN.

Iedere eerste zaterdag van de maand tussen 13:00 en 16:00 uur houden we open huis. Je bent dan welkom om onze Tiny Houses te bekijken en we vertellen je graag meer over onze huisjes, de Tiny House filosofie en lifestyle die erbij hoort. Het delen van onze kennis en inspireren van mensen doen we graag en hoort bij het pilot project dat we uitvoeren. Van november tot en met maart houden we een winterstop, er zijn dan geen open dagen.

Kijk in de week voorafgaand aan de open dagen altijd even op deze pagina, het kan zijn dat we de open dagen moeten annuleren wegens omstandigheden zoals erg slecht weer. Er is niet zo veel beschutting rond de huisjes en we zouden het vervelend vinden als bezoekers die buiten moeten wachten omdat de huisjes al vol zijn, helemaal natregenen. In de wintermaanden stoppen de open dagen, we kondigen op deze pagina aan wanneer we niet open zijn.

Graag nog even je aandacht voor het volgende: we willen je verzoeken je aan de regels van de Tiny House bewoners te houden. Er zal op een briefje bij de deur staan of je je schoenen uit moet doen en hoeveel mensen er tegelijkertijd naar binnen mogen. Je bent welkom om binnen in de huisjes kijken, maar het zijn wel onze woningen. Trek dus niet zomaar kastjes open. We wonen hier echt fulltime en we stellen graag onze huisjes open voor belangstellenden, maar heb wel een beetje respect. Dan is het voor iedereen een leuke ervaring, dankjewel!

Het adres is: Helderseweg 28 A t/m E in Alkmaar, de Tiny Houses bevinden zich op loopafstand van station Alkmaar Centraal. Je hoeft je niet op te geven voor de open huis middagen.

LET OP: ALLE OPEN DAGEN VAN 2020 ZIJN AFGELAST OP ADVIES VAN DE GEMEENTE. WIJ HOPEN JULLIE WEER TE KUNNEN ONTVANGEN IN 2021.

Routebeschrijving

Lopend vanaf station Alkmaar Centraal:

  • Neem de loopbrug over het spoor zodat je bij de achterkant van het station uit komt.
  • Steek de weg over en ga een stukje naar rechts, dan naar links de Speenkruid of een van de volgende straatjes in, totdat je op de Irisstraat uit komt bij het dijkje
  • Loop een stukje naar rechts tot je het dijkje op kun, volg het schelpenpad naar rechts
  • Je komt uit bij een brug op de Lisdoddestraat, daar ga je naar links
  • Meteen voorbij de brug kun je linksaf het paadje volgen, het hekje door en dan ben je bij on Tiny House village

De route is minder dan een kilometer.

Met de auto

Natuurlijk zien we het liefste dat je met het OV komt, dat is beter voor de natuur. en we zijn heel goed bereikbaar. Maar carpoolen is een goede tweede keus!

Toets in de navigatie: Lisdoddestraat in, nummer maakt niet uit.

  • Je komt uit bij een brug op de Lisdoddestraat, daar rijd je overheen
  • Rijd door tot voor het blauwe hek van het Hoogheemraadschap, sla linksaf, daar kun je parkeren
  • Neem vervolgens het houtsnipperpaadje naar de Tiny Houses