Marja’s Tiny House is bijna klaar!

Over vier weken is mijn Tiny House klaar! Ja echt ūüôā Na een paar goede gesprekken heb ik eind vorig jaar besloten om het demo Tiny House van Ties Bosman te kopen.

Ties ging niet zomaar voor mij aan de slag, hij vroeg echt op alles door. Mijn motivatie om Tiny te gaan wonen. Waarom ik off-grid wil.  Waar ik wilde gaan wonen. Hoe de inrichting er uit moest gaan zien. Wateraanvoer, waterafvoer, stroomvoorziening, hoe ik mijn huisje ga verwarmen en waarom ik dat op die manier wil. We appen en bellen veel. Als je een demo koopt zit je al vast aan bepaalde maten en het vergt veel creativiteit van beide kanten om oplossingen te bedenken.

Ondertussen wordt er nu dagelijks aan mijn huisje gewerkt. Ik ben een aantal keren naar Leiden gereden waar mijn huisje staat om alle details door te spreken.  En ook om spullen te brengen. Een aanrechtblad, een werkblad,een koelkast. Wat moeten er veel besluiten genomen worden zeg!

Nu lijkt het dat ik alles ad hoc doe maar samen met mijn aanstaande buren van Tiny House Alkmaar heel veel op pad geweest naar leveranciers. Avonden hebben we hier over gesproken en hierdoor hebben we veel kennis opgedaan zodat ik weet wat ik wil. Als Ties nu een vraag heeft heb ik het antwoord al klaar. Het keukenblok wordt deze week geplaatst, mijn slaaploft getimmerd, de trap/kast wordt ook geplaatst. Zelf ga ik deze week beginnen met het schilderen van de buitenkant. Deze staat nog in de grondverf.  Het wordt zoo mooi! Ik kan haast niet wachten om in Alkmaar te gaan wonen!

3 gedachten over “Marja’s Tiny House is bijna klaar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *