Ontmoet de bewoners van het vijfde Tiny House!

De bewoners van het vijfde Tiny House zijn bekend! We zijn zeer verheugd dat Caroline, Manfred en Lola dit najaar met hun Tiny House bij ons in Alkmaar komen wonen. Een gezin in de community, dat vinden we echt heel tof! Caroline, Manfred en Lola stellen zich hieronder graag even aan je voor. 

Hoi, wij zijn een gezin van 3. Caroline (32) Manfred (32) en onze dochter Lola (5). Na dat wij beide veel hebben gereisd en daardoor al minimalistisch door het leven gingen kwamen we elkaar in Curaçao tegen. Na een tijdje doorreizen kwamen we er in Brazilië achter dat onze dochter Lola op komst was en besloten we terug te gaan naar een vaste woning in Nederland. 5 Jaar hebben we geprobeerd om huisje boompje beestje te leven, maar kwamen er achter dat dit niet voor ons is en hebben we de beslissing genomen om terug te gaan naar het minimalistische leven, maar wel met een huis dit keer een tiny house. Om zelfvoorzienend te zijn en te gebruiken wat je nodig hebt geeft ons veel rust. Het idee dat je water of stroom op kan raken maakt je bewuster van de dingen die je doet.

Ons huis krijgt een groot raam partij met een luifel die er voor zorgt dat we buiten naar binnen halen en binnen naar buiten. Lola krijgt haar eigen plekje in een af te sluiten loft om zich terug te kunnen trekken van ons.

In november hopen wij ons huisje in Alkmaar te kunnen zetten en aan ons nieuwe avontuur te beginnen. Wij hebben er in ieder geval veel zin in. Mocht je alvast meer van ons willen weten dan kan ons volgen op www.facebook.com/tinythuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *