Afscheid van een buurvrouw

Soms loopt het leven ineens heel anders dan je verwacht, zo ook bij onze buurvrouw Marja. Helaas was haar deelname aan onze Tiny House gemeenschap in Alkmaar van korte duur en gaat ze ons verlaten. Marja legt zelf even uit wat er gebeurd is.

Cupido! 

Eind april mocht ik na een lange voorbereiding in Alkmaar gaan wonen in mijn eigen Tiny House!

Eindelijk mijn droom werd waarheid! Een heerlijke plek en een heerlijk huis. Mijn eigen plek, mijn eigen charmante huisje met het rode dakje. Mijn huisje heb ik de Zonnebloem gedoopt: een zonnebloem keert altijd naar de zon en dat vond ik een prachtige symboliek voor mijn leven.

Dat bleek ook wel, na twee weken wonen kwam Cupido langs ūüôā geweldig! Latten in mijn Tiny house.¬†Er passen echt twee mensen en een hond in zonder problemen.¬†

Maar ja….. wat doe je als je zo’n geweldige woonplek hebt gevonden maar daar veel minder bent dan de bedoeling is? Gewoon omdat de liefde zo sterk is en dat je elke dag bij elkaar wilt zijn? Ik ben tot het besluit gekomen om mijn plek over te dragen aan een nieuwe bewoner, mijn huisje te koop te zetten en in te trekken bij mijn geliefde. Mijn besluit voelt voor mij heel goed en ik hoop dat de nieuwe bewoner(s) met net zo veel plezier in Alkmaar  gaan wonen als ik heb gedaan.

We wensen Marja en haar nieuwe liefde heel veel geluk en plezier met elkaar! De overgebleven leden van de Wooncoöperatie Tiny House Alkmaar gaan de aanmeldingen die we eerder dit jaar voor de vijfde plek in onze community opnieuw bekijken en mensen contacteren. Mochten we uit die lijst geen nieuwe bewoner(s) kunnen vinden, zullen we een nieuwe oproep doen op deze website.

 

 

2 gedachten over “Afscheid van een buurvrouw”

  1. We zijn op zoek voor onze kleinzoon naar een leuk plekje en ik kwam dit juweeltje tegen. Ben erg benieuwd of er voor hem plaats zou zijn. Noah is 20 jaar, werkt als cameraman in A’dam, is vaak onderweg maar wil heel graag een plek voor hem alleen en af en toe ook voor z’n vriendin als die overkomt uit Frankrijk. Lief, rustig, zelfstandig. Hoop positief bericht te krijgen.

    1. We zitten helaas al vol Julia, het spijt ons. We mogen maar vijf Tiny Houses en hun eigenaars een plekje geven hier voor vijf jaar. Maar we doen ons best om meer plekken te helpen cre√ęren dus houd deze website in de gaten. Op korte termijn is er echter geen plek vrees ik. Groetjes, Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *