Vierde Tiny House komt aan in Alkmaar

Afgelopen zondag was het eindelijk zo ver, het Tiny House van Caroline, Manfred en dochter Lola kwam naar Alkmaar! Het prachtige huisje zou een week eerder komen, maar door een lekke band vielen die plannen in het water. Maar hij staat er nu toch echt, en afgelopen maandag heeft de familie Wit al intrek in het wonderschone Tiny House genomen. Wat een aanwinst!

Zowel het Tiny House als de familie beschouwen we als een aanwinst overigens, we zijn er hartstikke blij mee dat ze nu echt bij ons wonen. Na lange tijd in een camper gewoond te hebben waren ze er ook echt wel een beetje aan toe, dit huisje heeft alle luxe en comfort die ze zich maar kunnen wensen! Het Tiny House is gebouwd door Your Tiny House en heeft een geweldige raampartij aan de voorkant, een dubbele loft en zelfs een ‘garage’. Binnenkort vertellen Manfred en Caroline zelf wat meer over hun nieuwe thuis. Voor nu willen we onze nieuwe buurtjes van harte welkom heten in Tiny House village Alkmaar!

Eén gedachte over “Vierde Tiny House komt aan in Alkmaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *