Wat wordt het mooi bij Tiny House Alkmaar!

Het lijkt wel voorjaar, wat een heerlijk weer. We worden er allemaal heel vrolijk van en zijn heel veel buiten te vinden. Afgelopen zaterdag hadden we ook weer een klusdag, want er moet nog veel gebeuren om onze gemeenschappelijke groene ruimte klaar te maken. Dan is het zonnige weer echt een cadeautje, wat is het heerlijk om samen te werken aan ons Tiny buurtje!

We hebben afgelopen jaar een oude container gekocht die we gebruiken als berging om de fietsen en tuingereedschap in op te bergen. Deze was wel behoorlijk aan een opknapbeurt toe, daar zijn we afgelopen zaterdag mee begonnen. Eerst maar eens flink afsoppen met groene zeep, daarna een start gemaakt met verven.

Op de beursvloer van Stichting De Waaier sloten we een match met Petra van De Groot en Slot B.V. , ze heeft de Groenmeesters gevraagd of ze ons aan houtsnippers konden helpen. Maar liefst twee ladingen coniferensnippers hebben ze ons gebracht, waarmee we een pad hebben aangelegd achter de huisjes en door de gemeenschappelijke tuin. Geen natte voeten meer! Het kan hier namelijk behoorlijk drassig worden wanneer het veel regent.

De takkenhaag is ook al een heel eind gevorderd, al kunnen we nog steeds takken gebruiken hoor! Net als houtsnippers overigens. Dus mocht je nog een partijtje hebben liggen en je wilt het ergens kwijt, wij zijn er blij mee. Ook ontbreken er nog een paar ramen in de aluminium kas die we gekregen hebben.  We kunnen niet wachten tot we die in gebruik kunnen nemen om lekker groenten voor te zaaien!

Komende zaterdag hebben we de eerste open dag van het seizoen. Tussen 13:00 en 16:00 uur ben je van harte welkom om langs te komen en in en om onze Tiny Houses te kijken. Hopelijk wordt het dan ook zo’n stralende dag. Vanaf maart tot en met oktober houden we iedere eerste zaterdag van de maand open dag. Niet alle huisjes zullen altijd open zijn, maar ten minste drie van de vijf. Kijk voor meer informatie over de open dagen op deze pagina.

Eén gedachte over “Wat wordt het mooi bij Tiny House Alkmaar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *