Manfred, Caroline en Lola

Hoi wij zijn Manfred, Caroline en Lola Wit.

Caroline komt uit Antwerpen en Manfred is geboren in Ermelo. Wij hebben elkaar op CuraƧao leren kennen. Voordat Lola geboren was hebben wij wat rondgereisd en leefden we uit onze backpack en boardbag met surf spullen. Toen we in verwachting waren van Lola hebben we ervoor gekozen om ons te settelen en een huisje te kopen. Na 4 jaar waren wij eruit dat het niets voor ons was en besloten wij om een maand te gaan fietsen. Wij leefde uit wat fietstassen en een klein tentje. Wij hadden niet het beste weer maar toch was het de beste vakantie ooit. De vrijheid, minimalisme en het buitenleven hebben ons aan het denken gezet. Familie van ons woonde toen al in een Tiny house en we kwamen er snel achter dat in een Tiny house wonen wel iets voor ons zou kunnen zijn.

Tiny house betekent voor ons meer tijd voor elkaar, bewust leven en leven van wat je nodig hebt. Meer buiten zijn, minder spullen. Meer leven.

Wij zijn heel blij dat wij een plekje hebben gevonden in Alkmaar en mogen deelnemen aan deze mooie coƶperatie. Lola is nu 10 jaar en kan niet wachten om in november in haar eigen kamertje te slapen en te spelen. Als ouders proberen wij haar door deze levensstijl haar bewust van te maken wat de natuur ons geeft.